Иран работи безмилостно за унищожаването на държавата Израел. Това заяви израелският

...
Иран работи безмилостно за унищожаването на държавата Израел. Това заяви израелският
Коментари Харесай

Израел: Иран продава смъртоносни оръжия на 50 страни по света

Иран работи безмилостно за унищожаването на страната Израел. Това съобщи израелският министър на защитата Йоав Галант в своя тирада при откриването на 59-ата конференция по сигурността в Мюнхен.

Той осъди напъните на Техеран да изнася смъртоносни оръжия макар наложеното му ембарго.

Министърът прикани интернационалната общественост да се сплоти против тези старания на Ислямската република и да работи за контролиране на различен механизъм на ембаргото върху ракети земя-земя и дронове, което изтича в края на тази година.

" Под и над повърхността Иран безмилостно работи за унищожаването на страната Израел. Прави го както непосредствено, по този начин и посредством своите пълномощници - терористичните армии, които работят покрай границите на Израел. Иран е опасност освен за Израел, само че и за сигурността и стабилността на Европа и света като цяло ", акцентира Галант.

По негови думи негативните резултати от активността на Иран стават все по-широко публикувани и към този момент излизат отвън рамките на обособени континенти и страни.

През последната година Иран се трансформира в международен износител на смъртоносни оръжия и води договаряния за продажбата им с повече от 50 страни по света, предизвести Галант.

По негови думи Техеран доставя дронове с необятен обсег от над 600 благи до източноевропейски страни, като Беларус, а в предишното е изнасял и в Южна Америка - до Венецуела.

" Ако Иран се държи по този метод, когато няма нуклеарен потенциал, представете си обстановка, в която режимът на убийствените аятоласи има нуклеарен боеприпас, което е недопустима опасност за международната сигурност. Трябва да използваме всеки вероятен инструмент - наблягам - всеки вероятен инструмент - за да попречим на Иран да се снабди с нуклеарно оръжие ", заключи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР